REGISZTRÁCIÓ: Radar Ajánlói Rendszer - A ma tökéletes üzleti megoldása a jövőre tervezve!

Kedves Ismerősöm!

Most egy egyedülálló exkluzív ajánlatot fogsz kapni tőlem! Ha hiszed, ha nem, ez akkor is így van. A Te döntésed, hogy élsz vele, vagy mosolyogsz egyet és elengeded magad mellett! Én most a legelső, közvetlenül velem együtt tevékenykedő munkatársaimat keresem, akivel közösen építjük ki csapatunkat.

Képzeld el, hogy te most velem együtt egy kialakuló nemzetközi cég startjánál vagy. Gondolj bele, hogy ez pont olyan helyzet, mint ha Te annak idején ott lettél volna a Facebook létrehozásában. Milyen jó lenne, ha résztulajdonosa lehetnél a Facebooknak! Mi most pontosan egy akkora nagy céget fogunk létrehozni a saját területünkön. Azok, akik most velünk tartanak, egy jövőbeni milliárdos cég részeseivé válhatnak, az ezzel járó erkölcsi és anyagi elismeréssel együtt. Sőt, képzeld el a nemzetközi csatlakozás megnyitása miatt, már van csapatunk Szlovákiában, Romániában, Szerbiában, Ukrajnában, Csehországban, Ausztriában, Belgiumban, Angliában, Horvátországban, Szlovéniában, Németországban és Bulgáriában is! Képzeld el, hogy gyakorlatilag egész Európa hozzánk, hozzád fog csatlakozni!

Akkor most itt álljunk meg! Kérlek, hogy csak akkor olvasd tovább, ha hajlandó vagy áldozatokat hozni az előre jutásod érdekében! Ha hetente tudsz minimum 7-10 órát vagy attól több időt ráfordítani a munkádra, ha hajlandó vagy megtanulni és elsajátítani az internetes feladatokat, és ha képes vagy e-mailen, Facebookon vagy egyéb más felületen keresztül kommunikálni és kapcsolatot tartani másokkal, akkor ez a munka neked való. Egyéb esetben kérlek, kapcsold le ezt az oldalt, mert a sikert, bátorság és tenni akarás nélkül nem érheted el!

   1. Miből indult ki az ajánlói rendszer? A részletekért kattints ide!   

   2. Mi a Radar Ajánlói Rendszer és milyen előnyei vannak? A részletekért kattints ide!   

   3. Hogyan lehetsz aktiv Radar Ajánló és ezáltal mennyi jutalékod lehet? A részletekért kattints ide!   

   4. Hogyan tudod a hirdetőket és az Ajánlókat megtalálni? A részletekért kattints ide!   

   5. Matematikai példa az alap Radar Ajánlói Rendszer jutalékaival kapcsolatban A részletekért kattints ide!   

   Az alap Radar Ajánló Rendszer összefoglalása:   

  • Abból tudsz pénzt keresni, hogy ajánlod a hirdető rendszerünket és az ajánlói rendszerünket magánszemélyeknek és cégeknek.
  • Attól a pillanattól kezdve lesz jutalék jogosultságod, amikor a Radar Ajánlói rendszer tagjaként legalább egyszer az egyenleg feltöltésed megtörtént, és a saját kedvezményes hirdetésed is aktív.
  • Mindaddig amíg aktív maradsz, minden hozzád csatlakozott személy vagy cég fizetős hirdetése vagy egyenleg feltöltése után minimum 20% jutalékot kapsz!
  • Ha még nem regisztráltál egyetlenegy Radar weboldalon sem, az oldal alján tudod megtenni.
  • Az aktiváláshoz szükséges egyenleg feltöltést és hirdetés feladást itt tudod elindítani: https://radarhirdeto.hu/rar
  • Minden alapvető információt a Radar Ajánlói Rendszerrel kapcsolatban itt találsz meg: https://radar.overlions.hu/
  • Javasoljuk csatlakozz Facebook csoportunkhoz is: Radar Ajánlói Rendszer Facebook Csoport

Figyelem! Tilos megosztani bármilyen félrevezető, megtévesztő, nem valós tartalmú szöveget! Csak az ezen az oldalon található szövegekkel egészítheted ki a megosztásaidat.

 

   6. Radar Ajánlói Üzleti Rendszer vezetőknek, hálózat fejlesztőknek A részletekért kattints ide!   

   7. Az Ajánlói jutalék elszámolása és kifizetése A részletekért kattints ide!   

   8. A Radar Ajánlói szerződés megszüntetése A részletekért kattints ide!   

A célunk az, hogy közös erővel és a legjobb marketing módszereink segítségével, először Magyarországon az évi 70 milliárd forintos bevételből minél nagyobb százalékot a magunkénak tudjunk, majd folyamatosan nemzetközi szinten is lefedjük egész Európát!

Nos, a döntés a tiéd. Természetesen nem titkolom, sok ismerősömet meg fogom szólítani rövid időn belül. Aki előbb dönt, az kapja meg a közvetlen pozíciók egyikét, és a lehetőséget arra, hogy közös erővel felépítsünk egy olyan nemzetközi csapatot, ami egy jobb jövőt biztosíthat mindannyiunk számára. Viszont az idő sürget, így a döntést most kell meghoznod!

További sok sikert és jó döntést kívánok neked a magam, valamint a Radar Ajánlói Rendszer és az Over Lions Kft. nevében!

Amennyiben velünk tartasz, akkor regisztrálj most és vedd fel velem a kapcsolatot az itt látható elérhetőségek egyikén:

Az Ön segitóje E-mail Telefon
Mészáros Ilona meszarosilona0904@gmail.com +3630-717-9464
Facebook link